Online στοίχημα - Tα βασικά.

Εμείς οι Έλληνες είναι γεγονός ότι παίζουμε στοίχημα καθώς και από ποδόσφαιρο γνωρίζουμε αλλά και από πολλά αθλήματα που βρίσκονται καθημερινά μέσα στο κουπόνι του στοιχήματος.

Πολλοί νομίζουν ότι στοιχηματίζουν σωστά, αλλά στο τέλος του μήνα ο online λογαριασμός είναι άδειος. Δε χρειάζεται να συνεχίσουμε να χάνουμε χρήματα για να αποδείξουμε μάταια στον εαυτό μας – αλλά και στους γύρω μας – πως είμαστε καλοί παίκτες στοιχήματος.

Αρκεί να ακολουθηθούν κάποια βήματα που μπορεί να μη σας κάνουν πλούσιους, αλλά οπωσδήποτε θα βάλουν σε μια τάξη τη στοιχηματική δραστηριότητα σας και αν μη τι άλλο θα απαρτίσουν ένα σχέδιο δράσης σύμφωνα με το οποίο θα ρισκάρετε τα χρήματά σας.

Online στοίχημα - Ποια είναι τα βασικά που πρέπει να γνωρίζουμε;

Ενημέρωση

Το αναφέρω συχνά καθώς η σωστή ενημέρωση είναι το Α και το Ω για να καταφέρετε να κερδίσετε. Επίσης πολλοί επιλέγουν να το κάνουν μέσα από συμβουλές έμπειρων tipster (και εγώ μέσα σε αυτούς), που δεν είναι άλλοι από παίχτες που καθημερινά ασχολούνται με τα νέα των ομάδων, προβάλλοντας σας τα καλύτερα προγνωστικά.

Η μελέτη για το στοίχημα δεν είναι ανάγκη να είναι περίπλοκη. Πολλοί χάνονται σε δύσκολες έννοιες μαθηματικών και στατιστικής ανάλυσης και καταλήγουν να αποφεύγουν δυσνόητα κείμενα, προτιμώντας τα έτοιμα προγνωστικά και τα "άχαστα" συστήματα που υπόσχονται πλήθος ανθρώπων, ιδιαίτερα online.

Εξειδίκευση

Βρείτε το άθλημα, το πρωτάθλημα ή ακόμα και την ομάδα πάνω στα οποία θα ειδικευτείτε και θα γίνετε πραγματικά καλός στις προβλέψεις σας. Μείνετε πιστοί σε αυτά που εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε.

Καταγραφή

Προετοιμάστε ένα φύλλο στο Excel όπου θα περνάτε όλα τα στοιχήματά σας. Η καταγραφή αυτή θα σας βοηθήσει στην πορεία των στοιχημάτων σας να βρείτε αδυναμίες, αλλά και σημεία στα οποία είστε πραγματικά καλοί στα προγνωστικά σας. Σας είχα φτιάξει το mybanka για αυτή τη δουλειά αλλά δεν το εκτιμήσατε σωστά και έτσι το παράτησα... :-(

Υπολογισμός πιθανότητας: Πριν ακόμα δείτε τις αποδόσεις, αποφασίστε τι πιθανότητες έχουν τα σημεία που προβλέπετε για τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν. Εάν έχετε καταλήξει να παίξετε για παράδειγμα δύο άσσους και μια ισοπαλία ανάμεσα σε 40 αγώνες του κουπονιού της ημέρας, υπολογίστε την πιθανότητα επαλήθευσης αυτών των σημείων. 30, 40, 50%; Υπολογίστε τα πάντα (κατά την γνώμη σας βέβαια)!

Πως μπορούμε να παίξουμε διαδικτυακό στοίχημα

Σίγουρα στην Ελλάδα του 2018 είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που δεν γνωρίζουν να παίζουν στοίχημα μέσα από μια σελίδα. Για αυτούς όμως δεν γνωρίζουν, αυτό που πρέπει να κάνετε αρχικά είναι να αποφασίσετε σε ποιόν bookmaker θα κάνετε εγγραφή. Μόλις συμβεί αυτό και παράλληλα κάνετε κατάθεση ένα ποσό που θα σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε είστε έτοιμος να ξεκινήσετε.

Επιλογή Bookmaker

Επιλέξτε σωστά τον bookmaker σας με βάση τις κριτικές που έχει λάβει, με βάση παίχτες που τον έχουν χρησιμοποιήσει αλλά και με τις καλύτερες αποδόσεις συνολικά σε όλα τα αθλήματα. Επίσης και το 0% γκανιότας είναι ένας καλός λόγος επιλογής ενός bookmaker.

Τα Μπόνους του Bookmaker

Αναμφίβολα πρόκειται για το κίνητρο που θέλει ένας παίχτης να λάβει. Φανταστείτε ότι με ένα μπόνους εγγραφής που φτάνει στο 50%, ένας παίχτης μπορεί να κερδίσει χρήματα που θα χρησιμοποιήσει στο στοίχημα του με σκοπό να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Καθορίστε Μπάτζετ

Αν δεν το κάνετε μπορεί και να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητα σας καθώς η απόσταση του "στοίχημα παίζω μωρέ ΟΚ" μέχρι τον εθισμό είναι πολύ μικρή.

Ζωντανό Στοίχημα και Live Last minute

Πρόκειται ουσιαστικά για μια υπηρεσία που πρέπει όλοι να κάνουμε χρήση. Το Live Bet είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένας ελληνικός Bookmaker μιας και βοηθά τον παίχτη να κερδίσει. Πως; Δίνοντας του την ευκαιρία κατά την διάρκεια του αγώνα να αλλάξει το στοίχημα. Εδώ να αναφέρουμε ότι ελληνικοί bookmakers προσφέρουν και το live last minute στοίχημα, στο οποίο μπορείτε να αλλάξετε το στοίχημα ακόμη και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ενδείκνυται για παιχνίδια μπάσκετ αλλά και χάντμπολ όπου η εναλλαγή του σκορ είναι αρκετά συχνή.

Στοίχημα από το κινητό

Το στοίχημα, όπως και οι κουλοχερηδες από το κινητό είναι η νέα μόδα στην Ελλάδα, μιας και πολλοί παίχτες επιλέγουν να παίζουν από το smartphone τους είτε είναι iPhone είτε είναι Android. Το μόνο που χρειάζεται ένας παίχτης για να παίξει είναι μια καλή γραμμή Mobile Internet, 3G ή 4G και είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Το κινητό βοηθά αυτούς που έχουν επιλέξει να παίζουν live μιας και όπου και να βρίσκεστε, αλλά και όποτε θέλετε, να αλλάξετε το στοίχημα σας.

Διαχείριση κεφαλαίου

Πολλοί λένε πως η διαχείριση κεφαλαίου είναι το Α και το Ω για να έχετε τύχη στο στοίχημα. Αναμφισβήτητα παίζει τεράστιο ρόλο, αφού είναι λάθος να ποντάρουμε 10πλάσια χρήματα, επειδή τελευταία σταθήκαμε άτυχοι. Ακολουθώντας όμως σταθερό ποντάρισμα στα στοιχήματά μας, θα αποφύγουμε τέτοια καταστροφικά λάθη.

Προσέξτε όμως: Εάν στοιχηματίζετε σε αποδόσεις χωρίς value, στο τέλος σίγουρα θα βγείτε χαμένοι ακόμα κι αν οι αποδόσεις είναι του 1.10 αν και η διακύμανση θα είναι σχετικά ομαλή. Το θέμα είναι όμως ότι η διακύμανση που θα δεχτεί το κεφάλαιό σας, ενδέχεται να επηρεάσει τη ψυχολογία σας και να οδηγηθείτε σε λάθη, όπως το να μη στοιχηματίζετε πλέον σε value αποδόσεις, ή να μεγαλώσετε το ποντάρισμά σας.

Συμπέρασμα

Αν δεν το έχετε γνωρίσει το στοίχημα από το διαδίκτυο τότε κάντε το γρήγορα, μιας και όλοι οι Bookmakers που βρίσκονται στην Ελλάδα και νόμιμοι είναι αλλά και οι συναλλαγές σας θα είναι ασφαλής.

Το mobile gaming είναι ένας εξαιρετικός τρόπος γρήγορου και απλού στοιχηματισμού όπου όλες οι εταιρίες το θεωρούν το μέλλον στον τζόγο.

 

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

To Thelw novibet skin 350x1000 L

To Thelw novibet skin 350x1000 R