Euro 2024: Ικανή για αποτέλεσμα η Ιταλία στο Wembley!

Η δράση στην προκριματική φάση του Euro 2024 συνεχίζεται, με το πρόγραμμα της Τρίτης να περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις.

Στις 21:45 στο Wembley του Λονδίνου, η Αγγλία φιλοξενεί την Ιταλία για το Group C. Με 13 βαθμούς, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ είναι πρώτη στον όμιλο. Στο +3 από Ιταλία και Ουκρανία.

Το προβάδισμα δεν την εξασφαλίζει ακόμη, εντούτοις θα κλείσει τις υποχρεώσεις της κόντρα σε Βόρεια Μακεδονία και Μάλτα, επομένως μοιάζει πραγματικά ακραίο το σενάριο να μην τσεκάρει το εισιτήριο της στα τελικά της διοργάνωσης. Με εξαίρεση το πρόσφατο 1-1 με την Ουκρανία, η Αγγλία ήταν ως και εξαιρετική στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου. Διαθέτει με εξαιρετική φουρνιά διεθνών, που αναζητούν απελπισμένα ένα μεγάλο τρόπαιο.

Η Ιταλία ισοβαθμεί την Ουκρανία στη 2η θέση, έχει ωστόσο και ένα ματς λιγότερο. Διατηρεί έτσι ένα προβάδισμα, οφείλει όμως να προσέξει, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου έχει και αυτό με την Ουκρανία εκτός έδρας.

Δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Μάλτα και το τελικό υπέρ της 4-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Τους τελευταίους μήνες, η Squadra Azzurra επιχειρεί μια μετάβαση στη νέα εποχή, ωστόσο διαθέτει περίσσιο ταλέντο και παίκτες που έρχονται με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον.

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο. Με τρίποντο η Αγγλία «καθαρίζει», ωστόσο το κίνητρο της Ιταλίας είναι πολύ υψηλό και... επικίνδυνο.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 4,5 κάρτες σε απόδοση 4.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Κομβικό για τη συνέχεια του Group G το παιχνίδι ανάμεσα σε Σερβία και Μαυροβούνιο στο Βελιγράδι. Η Σερβία... κατάφερε να χάσει από την Ουγγαρία και στα δύο ματς όντας ανώτερη στο χορτάρι. Τώρα είναι σε καθεστώς πίεσης, καθώς έχει μεν προβάδισμα για την 2η θέση, ωστόσο το Μαυροβούνιο που ακολουθεί στο -2 έχει ένα ματς λιγότερο.

Μοιάζει τραβηγμένο το σενάριο να μπλέξει, δεδομένα ωστόσο πρέπει να κερδίσει το βράδυ της Τρίτης για να είναι ήσυχη. Έχει το ρόστερ για να πρωταγωνιστήσει, ωστόσο συχνά παρουσιάζει μια αφέλεια στον τρόπο σκέψης που την εμποδίζει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Μετά τις δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Ουγγαρία και Λιθουανία, το Μαυροβούνιο επικράτησε 2-1 της Βουλγαρίας σε παιχνίδι - θρίλερ. Ο Σάβιτς άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, εντούτοις οι ισορροπίες άλλαξαν αριθμητικά μετά την αποβολή του Βούγιασιτς στο 59'.

Αμέσως μετά ο Ντεσπόντοφ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, όμως ο Μπορούκοφ έφερε το ματς στα ίσια στο 79'. Οδεύοντας ωστόσο στο φινάλε, το Μαυροβούνιο των δέκα παικτών βρήκε γκολ νίκης με λυτρωτή τον Γιόβετιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έμεινε έτσι στο κόλπο της πρόκρισης, με λίγες αλλά υπαρκτές πιθανότητες.

Μόνο το τρίποντο θέλει η Σερβία για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Αποτέλεσμα ψάχνει και το Μαυροβούνιο για να διατηρήσει τις ελπίδες του στη μάχη της 2ης θέσης. Οι γηπεδούχοι ωστόσο είναι σε σαφώς ανώτερο επίπεδο και έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς.

Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Να σκοράρει ο Τάντιτς σε απόδοση 5.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια.

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

To Thelw novibet skin 350x1000 L

To Thelw novibet skin 350x1000 R