Ιταλία - Αγγλία: Ο Βεράτι βάζει την προσωπικότητα κι ο Μαγκουάιρ το κεφάλι, στην τελική μάχη του Euro 2020!

20.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master για τον τελικό του Wembley ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία!

Η τελευταία αλλά και μεγαλύτερη μέρα του Euro 2020, έφτασε. Χρειάστηκαν 50 συνολικά αναμετρήσεις για να δώσουν το ζευγάρι του τελικού της φετινής διοργάνωσης και η 51η είναι αυτή που θα δώσει τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτή που θα πάρει τα σκήπτρα από την Πορτογαλία. Ιταλία και Αγγλία διεκδικούν το τρόπαιο στο χορτάρι του 'Wembley', σε ένα μάλλον 'δίκαιο' τελικό με βάση τη συνολική παρουσία των δύο ομάδων σε ολόκληρο το τουρνουά.

Ανανεωμένη υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι η 'Squadra Azzurra'. Μια ομάδα που παντρεύει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό, τα νιάτα με το ταλέντο, τον κυνισμό με την τόλμη, τις φυσικές δυνάμεις με την τεχνική. Ως νικήτρια του Group A, η Ιταλία απέκλεισε στα νοκ άουτ κατά σειρά τις Αυστρία, Βέλγιο και Ισπανία, για να φτάσει 90 λεπτά μακριά από το τρόπαιο.

Κανείς δεν χάνει αυτό το Eυρωπαϊκό στη Stoiximan!

Η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει ήδη πετύχει κάτι μοναδικό στην ιστορία της, τσεκάροντας ένα εισιτήριο για τον τελικό. Επίτευγμα δίχως προηγούμενο, κάτι που σημαίνει πως η αναμέτρηση του 'Wembley' το βράδυ της Κυριακής σημαίνει και την μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε ποτέ να πάρει το Euro. Τα 'τρία λιοντάρια' εμφανίστηκαν στη διοργάνωση έτοιμα να θυσιάσουν τα πάντα για τον σκοπό τους. Με ένα στυλ χωρίς αγωνιστικά ρίσκα, αλλά με ξεκάθαρους ρόλους, πολλά τρεξίματα, έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία αλλά και στην πιο σοβαρή, συγκεντρωμένη εκδοχή τους τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεχωρίσει κανείς το φαβορί μέσα από τις επιδόσεις τους στο χορτάρι. Αλλού υπερτερεί η Ιταλία και αλλού η Αγγλία, σε μια μάχη που μοιάζει απόλυτα ισορροπημένη και που πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Περιμένουμε ένα πολύ προσεκτικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, αναγνωριστικό και δίχως μεγάλες συγκινήσεις. Στην κατηγορία 'Πες το κι έγινε'** της Stoiximan, η συνδυαστική επιλογή να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28' & διπλή ευκαιρία 12 προσφέρεται σε απόδοση 2.70.

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στον τελικό του Euro Iταλία-Αγγλία και κέρδισε έως 20.000€ εντελώς δωρεάν*!

Οι ισχυρότερες προσωπικότητες από κάθε ομάδα θα παίξουν φυσικά τον ρόλο τους. Για την Ιταλία, η παρουσία του Μάρκο Βεράτι στη μεσαία γραμμή είναι κομβική και από τα δικά του πόδια περνάει κατά βάση το παιχνίδι της ομάδας του. Να δώσει 1+ ασίστ στον τελικό ο 28χρονος χαφ της Παρί, προσφέρεται σε απόδοση 5.00 στη Stoiximan.

Από εκεί και πέρα, οι Άγγλοι μοιάζουν να έχουν προβάδισμα στην μάχη των αιθέρων και κατ' επέκταση στις στημένες φάσεις. Ο Χάρι Κέιν είναι ο αρχηγός και ηγέτης αυτής της ομάδας, όμως όταν η μπάλα σηκωθεί στον αέρα η σκυτάλη περνάει στα χέρια του Χάρι Μαγκουάιρ. Την πιθανότητα να σκοράρει με κεφαλιά στον τελικό ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συναντάμε σε απόδοση 23.00 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

**Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

To Thelw novibet skin 350x1000 L

To Thelw novibet skin 350x1000 R