Euro 2020: Βέλγιο-Ρωσία με 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master!

Η μάχη του Euro 2020 ανάβει σιγά σιγά. Τρεις αναμετρήσεις το Σάββατο, πρώτη χρονικά αυτή ανάμεσα σε Ουαλία και Ελβετία για το Group A.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ηγείται μιας φουρνιάς με αρκετό ταλέντο για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου της χώρας. Η Ουαλία ξέρει πως αν θέλει να έχει πιθανότητες πρόκρισης, οφείλει να 'σημαδέψει' αυτό το παιχνίδι. Το ίδιο όμως ισχύει και για τους Ελβετούς, που είναι περισσότερο έμπειροι και στηρίζουν πολλά στον βιρτουόζο Σέρτζαν Σατσίρι.

Δεν υπόσχεται δάφνες ποιότητας το συγκεκριμένο ματς. Είναι ειδικών συνθηκών, πολύ κρίσιμο στην οικονομία του ομίλου και η σκοπιμότητα θα έχει τον πρώτο λόγο. Θα κριθεί σε μια στιγμή, μια έμπνευση, μια στημένη φάση. Ένα τρίπτυχο που μπορεί εύκολα να αποδοθεί σε ένα άγγιγμα από το αριστερό πόδι του Γκάρεθ Μπέιλ. Το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν είναι και τόσο μακρινό σενάριο για τον Ουαλό σούπερ σταρ, ενώ προσφέρεται σε απόδοση 20.00 στη Stoiximan.

Κανείς δεν χάνει αυτό το Eυρωπαϊκό. 0% γκανιότα* με σούπερ αποδόσεις κάθε μέρα.

Συνέχεια στο πλούσιο μενού του Σαββάτου με το Δανία vs. Φινλανδία στο 'Parken' της Κοπεγχάγης. Ξεκάθαρο το φαβορί, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να ηγείται μιας εξαιρετικά πειθαρχημένης ομάδας, με ισορροπημένο ταλέντο και πολλή διάθεση στο χορτάρι. Η Φινλανδία είναι συμπαγής και βγάζει ένταση, όμως υστερεί σημαντικά σε ποιότητα. Ο Τέεμου Πούκι είναι καταπληκτικός φορ, αλλά μόνος του δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη.

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Bέλγιο-Ρωσία και κέρδισε έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*, με μεγάλο έπαθλο 1.000.000€

Η Δανία θα πάρει την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και θα ψάξει το γκολ, αλλά χωρίς βιασύνη, απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει πρώτο μέλημα την άμυνα. Δύσκολα θα αντέξει η Φινλανδία. Οι Δανοί μπορούν να φτάσουν σε μια επαγγελματική νίκη και το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0 ή 3-0 στο 2.12 της Stoiximan έχει λογική.

Μαζί με αυτό το ζευγάρι, στο Group B συμμετέχουν και οι Βέλγιο, Ρωσία. Οι δύο ομάδες κλείνουν το πρόγραμμα του Σαββάτου με την μεταξύ τους κόντρα στη 'Gazprom Arena' της Αγίας Πετρούπολης. Στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια τους, οι Βέλγοι έχουν πέντε νίκες και μια ισοπαλία, με γκολ 20-5. Θα μπορέσει η Ρωσία να βάλει φρένο στους Λουκακού, Αζάρ, Ντε Μπράινε και σία; Δεν είναι κακό το ρόστερ των Ρώσων, δεν έχει όμως και σχέση με αυτό των αντιπάλων τους.

Το Βέλγιο θα μπει στο ματς με σκοπό να επιβάλλει από την αρχή το παιχνίδι του και να βρει ένα γρήγορο γκολ. Περιττό να σχολιάσουμε αν μπορεί να το κάνει. Δύσκολο να σταματήσει την επιθετική γραμμή των Βέλγων η Ρωσία, μια ομάδα που ποτέ δεν είχε την φιλοσοφία 'park the bus', ούτε αρέσκεται/ξέρει να παίζει έτσι. Η combo επιλογή 1/1 & over 1,5 (ημίχρονο/τελικό & συνολικά γκολ) προσφέρεται σε απόδοση 3.25 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

To Thelw novibet skin 350x1000 L

To Thelw novibet skin 350x1000 R