Επαγγελματικό στοίχημα, μια δύσκολη υπόθεση.

Επαγγελματικό στοίχημα λοιπόν. Αυτό το άρθρο είναι μία καλή αρχή για να μάθετε τι πρέπει να προσέξετε ώστε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα.

Υπάρχουν τρεις παράγοντες που πρέπει να κοντρολάρετε παράλληλα ώστε να μπορέσετε μελλοντικά να πείτε πως παίζετε στοίχημα σας επαγγελματίας.

Το πρώτο φυσικά είναι οι καλές προβλέψεις, ωστόσο στον κόσμο του επαγγελματικού στοιχήματος δεν είναι αρκετό, καθώς το πως θα μανατζάρετε τον εαυτό σας και το πως θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας, καθορίζουν πολλές φορές το εάν θα έχετε επιτυχία στο στοίχημα.

Στο άρθρο αυτό θα δούμε τι πράττουν οι επαγγελματίες παίκτες και θα δώσουμε μία πρώτη απάντηση στο ερώτημα «Πως παίζουν οι επαγγελματίας στοίχημα;».

Η Ψυχολογία του στοιχήματος

Πειθαρχία και συγκέντρωση είναι τα δύο βασικότερα στοιχεία των επαγγελματιών παικτών του στοιχήματος. Τα συναισθήματα που προκύπτουν διαφέρουν από άτομο σε άτομο, ωστόσο για να γίνετε επαγγελματίας του στοιχήματος πρέπει απαραιτήτως να βρείτε τον τρόπο και να κοντρολάρεται τον εαυτό σας.

Συναισθήματα

Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι το κλειδί στο επαγγελματικό στοίχημα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάζεται από τις νίκες ή τις ήττες. Αν δεν μπορέσετε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας σε αυτό το κομμάτι, οι πιθανότητες να πετύχετε είναι μηδενικές. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο για να βγάλετε τα προς το ζην και απλά κρατήστε το στοίχημα ως μία μορφή διασκέδασης.

Πειθαρχία και συγκέντρωση

Αν θέλετε να παίξετε ένα στοίχημα απλά για να το παίξετε, τότε έχετε πάρει τον λάθος δρόμο. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αποφύγετε καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας βγάλουν εκτός σχεδίου.

Αντιμετωπίστε το στοίχημα επαγγελματικά, σαν μία οποιαδήποτε δουλειά γραφείου. Ενημερώστε οικογένεια και φίλους για τα ωράρια που εργάζεστε και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό ώστε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Το επαγγελματικό στοίχημα είναι πολύ απαιτητικό, όποτε τις ώρες που θα είστε «εκτός γραφείου» φροντίστε να βρείτε μία καλή φόρμουλα αποφόρτισης. Μην ξεχνάτε πως οι πιο επιτυχημένοι παίκτες είναι οικογενειάρχες, οπότε το να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να παίρνετε μέρος σε δραστηριότητες που σας αρέσουν είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο στον κόσμο του επαγγελματικού στοιχήματος.

Διαχείριση αυτοπεποίθησης

Η αυτοπεποίθηση είναι κακός σύμβουλος. Τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που θα πλήξουν βάναυσα το στοιχηματικό σας κεφάλαιο. Παραμείνετε ισορροπημένοι σαν χαρακτήρες και συνεχίστε να ποντάρετε όπως την πρώτη μέρα ή τέλος πάντων όπως προστάζει το σχέδιο που έχετε φτιάξει.

Διαχείριση κεφαλαίου

Το χρήμα κινεί τα πάντα και στο επαγγελματικό στοίχημα δεν ισχύει κάτι διαφορετικό. Αρχικά πρέπει να έχετε ένα κεφάλαιο.

Ο τραπεζικός σας λογαριασμός δεν θεωρείται «στοιχηματικό κεφάλαιο». Μπορείτε να δανειστείτε από εκεί το αρχικό σας κεφάλαιο, όμως από εκεί και πέρα πρέπει να κάνετε ένα σαφή διαχωρισμό. Οι κανόνες διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα είναι αυστηρότατοι και για να βγάλετε κέρδος από το στοίχημα πρέπει να τους ακολουθείτε πιστά.

Αν δεν τους ακολουθήσετε στο 100%, δεν γίνεται ΠΟΤΕ ένας επαγγελματίας παίκτης του στοιχήματος. Το μόνο που θα γίνετε είναι ένας τζογαδόρος που αργά ή γρήγορα θα χάσει τα χρήματα του.

Ιστορικό

«Δείξε μου έναν παίκτη που δεν κρατάει αρχείο και θα σου δείξω ένα χαμένο παίκτη». Μία ατάκα που λένε συχνά οι παίκτες του στοιχήματος. Ο λόγος απλός. Κρατώντας αρχείο έχετε την δυνατότητα να εντοπίσετε τα λάθος πονταρίσματα και να βελτιώσετε αισθητά το παιχνίδι σας.

Οι ευκαιρίες

Τα χρήματα που έχετε για στοίχημα επαγγελματικό είναι χρήματα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Μην διστάσετε ποτέ να «τραβήξετε την σκανδάλη» όταν παρουσιαστεί μία καλή ευκαιρία. Αν για παράδειγμα σκεφτείτε έστω και για μία στιγμή τι θα αγοράζατε με το ποντάρισμα αυτό, τότε έχετε πάει προς την λάθος κατεύθυνση.

Επιβλαβής καταστάσεις

Αποφύγετε καταστάσεις που είναι επιβλαβής για τον οργανισμό σας. Δεν ανήκει 100% στην διαχείριση κεφαλαίου, όμως αν δεν προσέξετε, τότε τα χρήματα σας βρίσκονται σε κίνδυνο. Στην κορυφή βρίσκονται φυσικά η χρήση ναρκωτικών και η κατανάλωση αλκοόλ την ώρα του παιχνιδιού. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε την διατροφή και να γυμνάζεστε σε τακτική βάση. Μπορεί να σας φαίνεται παράλογο, όμως παίρνετε πολύ καλύτερες αποφάσεις και είστε πιο συγκεντρωμένοι όταν έχετε καλή φυσική κατάσταση. Νους υγιής εν σώματι υγιεί που έλεγαν και αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Η πραγματικότητα

Κανένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι σας, κανένας πελάτης να σας ζαλίζει. Έχετε απόλυτη ελευθερία και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι (π.χ. κίνηση στους δρόμους). Αυτό είναι το καλό κομμάτι.

Από την άλλη όμως, μην ξεχνάτε πως ως απόλυτο αφεντικό του εαυτού σας, πρέπει να πάρετε όλες τις αποφάσεις και να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αυτών. Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι απ΄όλα. Δεν υπάρχουν συμβουλές και κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Μόνο εσείς και ο εαυτός σας.

Το άσχημο κομμάτι τώρα. Δεν παράγεται κάποιο προϊόν και δεν προσφέρεται κάποια υπηρεσία. Κάποιοι σώζουν ζωές, κάποιο άλλοι ανακαλύπτουν πράγματα που κάνουν την κοινωνία καλύτερη, εσείς είστε ένας επαγγελματίας κυνηγός χρήματος.

Το καλό είναι ότι θα βγάλετε λεφτά. Το κακό είναι πως όσο πιο επιτυχημένοι γίνεστε, τόσο χάνεται το νόημα της «εργασίας σας». Αυτό που κάνουν οι επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος είναι να προσφέρουν ένα μέρος των χρημάτων τους σε φιλανθρωπίες, να βοηθούν τους συνανθρώπους τους ή να γίνονται εθελοντές σε διάφορες διοργανώσεις. Είναι ο δικός τους τρόπος για να καλύψουν το κενό που αφήνει η μη συμμετοχή στην παραγωγική διαδικασία και η έλλειψη τριβής με τους υπόλοιπους, καθημερινούς ανθρώπους και εργαζόμενους.

Το επαγγελματικό στοίχημα

Αν έχετε κάποιο άλλο επάγγελμα που σας αποφέρει σεβαστά κέρδη τότε καλύτερα να μην μπλέξετε με το επαγγελματικό στοίχημα. Αν πάλι θεωρείτε πως είστε καλοί στον τομέα αυτό ή αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία, τότε επισκεφθείτε μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και ξεκινήστε το παιχνίδι.

Εκτός όμως από το παιχνίδι, θα πρέπει να υπολογίζετε και τις ώρες που θα ξοδεύετε για εκπαίδευση και διάβασμα. Υπάρχουν άπειρα άρθρα που μπορεί να μελετήσετε και βιβλία που έχουν πληροφορίες τόσο για το στοίχημα, όσο και για την διαχείριση των συναισθημάτων. Όποτε, ξεχάστε το κλασσικό οκτάωρο και υπολογίστε ότι αρχικά θα χρειαστείτε πάνω από 80 ώρες την εβδομάδα.

Επίσης, ετοιμαστείτε για σερί με πολλά χαμένα και κερδισμένα παιχνίδια. Είναι κάτι αναπόφευκτο.

Στην πρώτη περίπτωση φροντίστε να βρείτε τους τρόπους θα προστατεύσετε το κεφάλαιο σας, στην δεύτερη μην πέσετε στην παγίδα του πλούτου και αρχίσετε να ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας. Όσοι ασχολούνται με το επαγγελματικό παίξιμο στοιχήματος έχουν περάσει από αυτά τα δύο στάδια και κατάφεραν να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους και πλέον ζουν από το στοίχημα.

Όπως λέει και μια αμερικάνικη παροιμία «Είναι ο δύσκολος τρόπος να ζήσεις μια εύκολη ζωή». Το επαγγελματικό στοίχημα είναι δύσκολη υπόθεση. Απαιτεί θυσίες, εξειδίκευση στο παιχνίδι και κυρίως καθημερινές μάχες με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αν είστε έτοιμοι για όλα τα παραπάνω, τότε έχετε κάνει ένα καλό βήμα για γίνετε κι εσείς ένας από τους ανθρώπους που... Προσπαθούν να ζουν από το στοίχημα.

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

To Thelw novibet skin 350x1000 L

To Thelw novibet skin 350x1000 R