Βαθμολογίες

Στοίχημα κανόνες από χρυσάφι! [2020]

Στοίχημα κανόνες απαράβατοι!

Στοίχημα και κανόνες λοιπόν. Πρέπει να γραφτούν 2-3  πραγματάκια που μπορεί να βοηθήσουν βάση των εμπειριών μας ως παίκτες του στοιχήματος εδώ και πάρα πολλά χρόνια περίπου αλλά και κάποιων γνώσεων που έχουμε αποκομίσει τόσα χρόνια βάση της εμπειρίας μας!

Ο bookmaker λοιπόν έχει διάφορα όπλα για να κερδίσει τον παίκτη. Δεν θα πω για την γκανιότα και το information flow που έχουν οι εταιρίες, και που πριν ακόμα αρχίσουμε εμείς να παίζουμε αυτές ήδη έχουν πάρει τα χρήματα που χρειάζονται για να "κινούνται".

Το στοίχημα εκτός από αυτά στηρίζεται και στο προφίλ του παίκτη. Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός "παθιασμένου παίκτη του στοιχήματος" είναι ότι είναι εγωιστής, και χρειάζεται χρήματα!

Αυτό μπορώ να σας το επιβεβαιώσω απόλυτα τόσο ως προς το εγωιστής όσο και ως προς το χρειάζεται χρήματα, καθώς στα mails μου εδώ και χρόνια πάντα βρίσκονται κάποιοι που λένε ότι "αυτοί είναι οι γκουρού και εγώ είμαι άσχετος", ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός αυτών που λένε πως "θέλω να μου δώσεις σίγουρη πρόταση με 2 ευρώ να πάρω 20 που τα χρειάζομαι σήμερα"… και άλλα τέτοια που φαντάζομαι ότι τα έχετε ακούσει και εσείς σε διάφορα chat και forums που κυκλοφορείτε.

Πάνω σε αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν βασίζεται ο bookmaker για να κερδίσει το παιχνίδι. Ποντάρει στην αλαζονεία, την ανάγκη, την έλλειψη υπομονής και την αφέλεια…

Ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει μια σειρά από κανόνες που εφαρμόζει απαράβατα πριν βάλει κάποιο στοίχημα. Το βασικό είναι η σωστή μελέτη αλλά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται πριν το ποντάρισμα:

1) Ξεκινήστε με ένα αρχικό ταμείο όπως κάνω εγώ εδώ και που πολλοί έχετε παρεξηγήσει η παθιαστεί (εννοώ την μπάνκα μου). Κρατάτε ιστορικό με τα στοιχήματα που κερδίζετε και που χάνετε (όπως κάνω και πάλι εγώ εδώ). Καλό είναι επίσης αυτό που βλέπετε στην σελίδα της μπάνκας μου...Δηλαδή τα στατιστικά των επιτυχιών μου ανά πρωτάθλημα... ΄Έτσι μετά από ένα μήνα καθημερινού παιχνιδιού θα έχετε σαφή εικόνα για το σε ποια πρωταθλήματα είσαι καλύτερος η σε "πάνε" τα αποτελέσματα τους μέσα στην σαιζόν.

2) Η σωστή μελέτη ενός αγώνα θέλει χρόνο. Επιλέξτε τα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν και μελετήστε τα καλά. Μην χάνεστε στις 100αδες αγώνων του Σαββατοκύριακου.

3) Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ. Στοιχηματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές!

4) Ψάχνετε καλά τις αποδόσεις των διαφόρων book. Συχνά κρύβονται μεγάλες ευκαιρίες μέσα από αυτή την ανάλυση.

5) Μην παρασύρεστε από αποδόσεις που πέφτουν καμία φορά σε ένα αγώνα. Αυτές έχουν να κάνουν με μια σειρά υπολογισμών που αφορούν όλο το στοίχημα (ακόμα και την απόδοση των αουτσάιντερ)

6) Value betting! Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι μια ομάδα μπορεί να κερδίσει. Η πιθανότητες που της δίνετε πρέπει να είναι καλύτερες από αυτές που λέει ο book.

7) Δεν προσπαθούμε να «ρεφάρουμε» ένα χαμένο στοίχημα ποντάροντας ή ρισκάροντας περισσότερο στο επόμενο (εκτός αν παίζουμε βάση προμελετημένου συστήματος)

8) Όταν χαθεί ένα στοίχημα μελετήστε το ξανά. Αν μάλιστα τα παιχνίδια που ποντάρατε είναι εφικτό να τα δείτε τηλεοπτικά ή μέσω Live stream ακόμα καλύτερα… Βρείτε που κάνατε το λάθος. Ήταν απλώς ατυχία;

9) Συζητήστε τα στοιχήματα σας με ανθρώπους που ασχολούνται. Ανταλλάξτε απόψεις. Δεν χρειάζεται να συμφωνείται πάντα.

10) Το στοίχημα είναι ατομικό άθλημα. Εσύ βάζεις το χρήμα… Εσύ αποφασίζεις τι θα βάλεις στο δελτίο σου… Και Εσύ τελικά παίζεις… Μην "φορτώνεις" λοιπόν μια αποτυχία στο τι άκουσες ή τι διάβασες κάπου… Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το να δίνεις άλλοθι στην ήττα σου, χάνοντας την ουσία του παιχνιδιού και γενικότερα τις όποιες δικές σου δυνατότητες.

Έχετε υπ' όψιν σας και κάτι σημαντικό... "Lose Respect… Lose the game"…!!!

"Diavolakos" speaking...!!!!

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

"21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής MGA"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

"21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής MGA"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

"21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής MGA"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bwin.gr

Bwin.gr

"21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής UKGC"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Sportingbet.gr

Sportingbet.gr

"21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής UKGC"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Interwetten.gr

Interwetten.gr

"21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής MGA"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Vistabet.gr

Vistabet.gr

"21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής UKGC"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

"21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής UKGC"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

BWIN SUMMER L

BWIN SUMMER R