Άρης – Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα** και ενισχυμένες αποδόσεις!

Η δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον! Εμβόλιμη αγωνιστική και στη Super League, ενώ σημαντικά παιχνίδια έχουμε και σε Ισπανία – Ιταλία! Φυσικά, η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με το ExtremeSeptember να συνεχίζεται στο Pamestoixima.gr! Η προσφορά* έχει μπει μάλιστα στην τελική ευθεία!

Επιστροφή* χρημάτων ΟΛΟ τον μήνα στο Pamestoixima.gr!

Ο Σεπτέμβριος είναι… διαφορετικός με Extreme Septemeber στο Pamestoixima.gr! Γιατί στο Pamestoixima.gr έχεις επιστροφή χρημάτων** εβδομαδιαία για όλο το μήνα! Κάθε Δευτέρα του μήνα, το Pamestoixima.gr θα σου επιστρέφει ποσοστό από τα χαμένα στοιχήματά σου. Γιατί εδώ με το Extreme September παίζεις όλο τον μήνα στις μεγάλες διοργανώσεις με ασφάλεια! Μην χάσεις την ευκαιρία!

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (22/09) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, με τα βλέμματα να πέφτουν κυρίως στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Ομάδες που έρχονται από ήττες και θέλουν πάση θυσία την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα! Το Άρης - Παναθηναϊκός το ζεις με 0% γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr!

Άρης – Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα* στο Pamestoixima.gr!

Επίσης, γι’ ακόμα μια ημέρα μπορείτε να βρείτε ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr! Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις για το τελικό σκορ στο Άρης - Παναθηναϊκός, ενώ μπορείτε να κάνετε παιχνίδι και με δύο ενισχυμένες τριάδες. Πιο συγκεκριμένα, στο 11.00 το παρολί Παναθηναϊκός over 1,5 γκολ, Τικίνιο να σκοράρει και ΠΑΟΚ over 4,5 κόρνερ, ενώ στο 9.70 ο άσος στο ημίχρονο για τη Σεβίλλη, το να σκοράρει ο Ρέμπιτς και να βρει δίχτυα και ο Ρονάλντο!

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

To Thelw novibet skin 350x1000 L

To Thelw novibet skin 350x1000 R