Super League με 500+ αγορές και 0% γκανιότα*

Με τρομερό ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Super League. Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγονται σπουδαίες αναμετρήσεις τόσο για τα playoffs όσο και για τα playout.

Στα playoffs, ξεχωρίζει το ματς στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη (Κυριακή, 19:30). Η Ένωση απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διατηρήθηκε στην 3η θέση. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές, πάντως, εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη, όπως και ο Άρης, που μετράει δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Η προϊστορία δεν τον ευνοεί στο ΟΑΚΑ, καθώς στα οκτώ τελευταία ματς έχει μόλις μία νίκη (1-4-3).

ΑΕΚ – Άρης 1: 2.00 Χ: 3.20 2: 3.90

Οι σπουδαίες μάχες της Super League όπως θα ήθελες να είναι...

Στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 19:00). Οι γηπεδούχοι απέδειξαν και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γιατί θεωρούνται από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Απέσπασαν εύκολα την ισοπαλία (0-0) και παρέμειναν στο κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου. Οι «πράσινοι», από την άλλη, νίκησαν με 2-1 τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, έπιασαν στους 47 β. τον Άρη και μείωσαν στον πόντο τη διαφορά από την ΑΕΚ. Θέλουν απαραίτητα τη νίκη και στα Γιάννινα, εκεί πάντως όπου επικράτησαν για τελευταία φορά πριν από 6 χρόνια!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1: 3.60 Χ: 3.15 2: 2.10

Στη μάχη της ουράς, ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών, νίκησε τον Παναιτωλικό και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, όντας πλέον στο -5 από τη Λαμία. Ο γηπεδούχος ΟΦΗ είναι μεν αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά με το ίδιο στάτους κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα στη Λαμία. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μετράει ήδη δύο νίκες επί του Απόλλωνα φέτος, με 3-0 στη Ριζούπολη και 2-0 στο Ηράκλειο, και δείχνει διατεθειμένη να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις.

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 1: 2.15 Χ: 3.20 2: 3.40

Στο «Πανθεσσαλικό» διεξάγεται το δεύτερο πολύ σημαντικό ματς των play out, όπου ο Βόλος φιλοξενεί τη Λαμία (Σάββατο, 16:00). Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι γηπεδούχοι, αγνοούν τη νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές, έβγαλαν αντίδραση πάντως την περασμένη εβδομάδα στη Νεάπολη, όπου από 2-0 ισοφάρισαν σε 2-2 τον Ιωνικό. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 8 ήττες στα 9 τελευταία τους ματς, με πιο πρόσφατη το 1-2 από τον ΟΦΗ, το προηγούμενο Σάββατο. Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα είναι στο +5 από την τελευταία θέση που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό και στο -6 από την απευθείας παραμονή, κατά συνέπεια είναι αυτή που «καίγεται» για αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Βόλου.

Βόλος – Λαμία 1: 3.35 Χ: 3.25 2: 2.15

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι αναμετρήσεις της Super League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

To Thelw novibet skin 350x1000 L

To Thelw novibet skin 350x1000 R